14-річна вінничанка, яка самостійно прибрала Бригантину, отримала iPhone від мера

14-річна вінничанка, яка самостійно прибрала Бригантину, отримала iPhone від мера

Сьогодні, 3 серпня, у мерії відзначили 14-річну вінничанку, яка прибрала сміття з частини півострову Бригантина. Міський голова Сергій Моргунов вручив Марії Чикальській грамоту, квіти та улюблений гаджет молоді — iPhone. Мер міста подякував дівчині за небайдужість і любов до свого міста.




«У Вінниці відбулась неординарна і приємна подія, про яку дізналась фактично вся країні. Юна патріотка Вінниці, яка вболіває за наше місто, у свої 14 років показала чудовий приклад для всіх. Вона самотужки прибрала сміття, яке залишили після себе відпочиваючі в районі півострова Бригантина. Марія гарно навчається в школі-гімназії №6, про неї гарно відгукуються педагоги і її друзі, вона займає активну життєву позицію. Тож дякую Марії за активну позицію, а її батькам – за гарне виховання доньки», – каже Сергій Моргунов.


001.jpg«Мені дуже приємно за увагу та такий подарунок. Я сподіваюсь, що мій приклад змінить ставлення деяких людей до нашого міста і вони слідкуватимуть за чистотою і будуть робити такі гарні вчинки. Я люблю бувати на природі, і коли пішла відпочити на півострів Бригантина побачила, що там сміття, яке залишили після себе відпочиваючі, і у мене одразу з’явилось бажання його прибрати», – розповіла Марія Чикальська.

Источник



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий