44-річний закарпатець вбив власну матір дошкою (ФОТО)

44-річний закарпатець вбив власну матір дошкою (ФОТО)

7 вересня, близько обіду до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що ними констатовано смерть 69-річної жінки з тілесними ушкодженнями в ділянці голови.




Сусідка померлої почувши сварку вийшла на подвір’я, де побачила що син свариться з матір’ю і після чого вдарив дошкою  рідну людину  по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці.


Потерпіла проживала разом із двома синами, один з яких психічно хворий. Що стало причиною нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті,  наразі з’ясовують правоохоронці.

За словами рідних, чоловік перебуває на обліку у психіатра та неодноразово проходить лікування на стаціонарі. Напередодні між ним та рідними знов виникла сварка. На ранок інші члени родини поїхали до Іршави аби вирішити питання про поміщення брата на чергове лікування, адже в того останнім часом спостерігалося погіршення самопочуття.



Чоловік перебуває під вартою. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідування за ознаками вчинення правопорушення вчинених ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України ( Умисне вбивство), — додає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Источник: mukachevo.net

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий