5 висновків зустрічі Трампа та Порошенка

5 висновків зустрічі Трампа та Порошенка

Тим, хто пише, що українську делегацію «зустріли не так», раджу перечитити власні пости різної давності.

Зустріч Порошенко-Трамп — що важливо:




1) Ізоляціонізму не буде. Трамп остаточно відмовився від ідеї закритися від світових проблем і зосередитися винятково на америк. проблемах. Україна, згідно його ж слів, перебуває у регіоні, який становить інтерес для Вашингтона.


2) Пошук формату ширшого залучення Вашингтона до розв’язання україно-російського конфлікту триває. Але, вочевидь, поки Вашингтон наперед не побачить як таке залучення може принести негайний успіх, про новий формат не буде оголошено.

3) Адміністрація Трампа поки найпоміркована частина американського політикуму щодо санкцій. Проблема не лише в Трампі, а і в тому, що той шукатиме з Росією, бодай, якогось порозуміння щодо Сирії та КНДР і йти в пряму атаку на кремль йому б не хотілося.



4) Але санкції будуть продовжені, цілком можливо, посилені, військова допомога Україні — збережена, «Росія» залишиться токсичною темою для американської політики.

5) Теми подальших україно-американських дискусій – ширше залучення США до припинення агресії Московії, військова допомога, наближення до НАТО, реформи в Україні.

А тим, хто пише, що українську делегацію «зустріли не так», раджу перечитити власні пости різної давності, що Україну «точно зіллють», санкції «точно скасують», вибори на окупованих територіях «точно проведуть», а зустрічі Порошенко-Трамп «точно не буде».

facenews 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий