7 порад, які спростять життя автомобілістів взимку

7 порад, які спростять життя автомобілістів взимку

Зима — дуже складний час для власників автомобілів. Щоранку вони стикаються з безліччю проблем: замерзлі стекла, фари і дверцята, проблеми з акумулятором і замками та інше.




Портал «Стіна» написала сім порад, які значно спростять життя автомобілістам взимку.


Запітніле скло

Позбутися від цього неприємного явища допоможе звичайний крем для гоління. Нанесіть засіб на скло, а потім протріть його сухою ганчіркою. На скляній поверхні утворюється мікроплівка, яка буде перешкоджати запотіванню і обмерзанню.



Брудні фари

Щоб очистити фари від забруднень, не обов’язково використовувати автомобільну хімію. Позбутися від грязьового нальоту допоможе звичайна зубна паста! Нанесіть засіб на забруднену поверхню за допомогою губки, а потім змийте водою.

Старий акумулятор

Якщо є ймовірність, що машина може не завестися з ранку, варто знайти ділянку з невеликим ухилом і припаркувати її саме там. Це дозволить розігнатися накатом, включити третю передачу і завестися без допомоги стартера.

Замерзле лобове скло

Щоб уникнути цієї проблеми, намагайтеся паркувати автівку лобовим склом на схід. У сонячну погоду ранкове сонце зігріє його і розтопить лід. Це дозволить економити по 10 хвилин щоранку.

Замерзлий замок

Щоб з легкістю відкрити дверцята машини, достатньо подихати в личинку замка через соломинку для напоїв. Гаряче повітря розтопить тонкий шар льоду всередині залізного механізму.

Примерзають дверцята

Протріть гумовий ущільнювач тканиною, змоченою в олії, а потім приберіть залишки засобу паперовим рушником. Масло буде відштовхувати воду, а дверцята машини перестануть примерзати.

Захололі двірники

Від цієї неприємності можуть врятувати звичайні шкарпетки. Просто одягніть на двірники цей предмет гардероба і залиште машину на ніч. Однак не притискайте щітки склоочисника до лобового скла! Віддерти шкарпетки від скла буде складніше, ніж двірники.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий