«А вас побить, нє?»: ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів

«А вас побить, нє?»: ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів

Сьогодні, 4 листопада, на території Києво-Печерської Лаври сталася пожежа. Вогонь поширився на покрівлю майстерні з розпису ікон. Журналісти спробували зняти те, що відбувається на мобільний телефон, але місцеві ченці накинулися на них і намагалися відібрати смартфон.




Це видно на відео, яке опублікував Telegram-канал «Київ Зараз«.


«Якісь агресивні служителі біля Києво-Печерської Лаври — намагалися відібрати телефон у журналіста магнолії — ТВ і накинулися на нього», — йдеться в повідомленні.

На відео чутно, як журналіст просить священнослужителів прокоментувати пожежу в Лаврі. Один чернець сказав, щоб вони йшли за ворота, а потім вже інший почав вихоплювати телефон з рук.



«А вам не доходить, побити вас, нє?»- сказав чернець.

Повідомляється, що під час пожежі в Лаврі постраждали три людини. Одна вистрибнула з вікна другого поверху.

Зазначимо, що до гасіння пожежі було залучено 55 осіб та 13 одиниць техніки ДСНС. Займання почалося о 13:45, а через годину о 14:45 пожежникам вдалося все загасити.

"А вас побить, нє?": ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів"А вас побить, нє?": ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів"А вас побить, нє?": ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів"А вас побить, нє?": ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів"А вас побить, нє?": ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів

Пожежа в Лаврі (фото: dsns.gov.ua)

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий