Аферист розробив безвідмовну схему спокушання жінок

Аферист розробив безвідмовну схему спокушання жінок

Американський журналіст Майкл-Джон Меттью Хікі з Сіетла прикидався представником порноіндустрії, щоб схиляти жінок до сексу.




За інформацією Daily Mail, Хікі вдалося зґвалтувати щонайменше шістьох жінок, які мріяли про кар’єру в індустрії для дорослих. Ймовірно, що жертвами збоченця стали десятки наївних дівчат.


Журналіст розробив таку схему: він знайомився з жінками у Facebook через фейкову сторінку жінки на ім’я Дежа Стволлі. Вона нібито зводила потенційних жертв з представником студії, якої насправді не існувало. Після цього стартував етап співбесіди.



Хікі зустрічався з дівчатами віком від 17 до 25 років. Він питав у них про сексуальні уподобання та організовував інтимну фотосесію, в якій також брав участь. Після цього він займався сексом з жертвами, яким обіцяв від 1,2 до 3,5 тисяч доларів на день. Неподобства відбувались переважно у квартирі збоченця або в готельних номерах.

Журналіста заарештували у листопаді 2016 року, а найближчим часом його судитимуть. Він жодним чином не пов’язаний із секс-індустрією. Дівчата, які стали його жертвами, так і не побудували кар’єру у порно.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий