Анастасія Приходько: «Ми ніколи не будемо братами. Я таке не можу пробачити»

Анастасія Приходько: «Ми ніколи не будемо братами. Я таке не можу пробачити»

Країна-агресор Росія хоче показати все, на що вона здатна, але у неї ніяк це не виходить. Про це в інтерв’ю 5 каналу повідомила українська співачка Анастасія Приходько.




«Тому зараз ми бачимо, що вона (Росія, — ред) США намагається показати свої сили в Алеппо, зараз окупований у нас Крим, Донецьк, Луганськ. Я знаю історично, що, коли Росія нападає, Росія завжди програє, так було і буде. Ми — сильна нація, ми віддамо всі, навіть власне життя», — сказала Приходько.


Вона нагадала, що в День народження президента країни-агресора  Володимира Путіна вона йому побажала, щоб до нього прийшли багато гостей: матроси з підводного човна Курськ, діти з бесланської школи, омські і псковські десантники з безіменних могил в Донбасі.

«Ми ніколи не будемо братами. Я таке (війну в Донбасі, анексія Криму, — ред) не можу пробачити. Для мене немає такої країни (Росія, — ред). Усе, що пов’язано з Росією, я перекреслила для себе раз і назавжди», — підкреслила Приходько.



Приходько — українська поп-співачка. З піснею «Мама» представляла Україну на пісенному конкурсі Євробачення, який відбувся в Москві в 2009 році, де посіла одинадцяте місце.

Источник:  viche

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий