Анджеліна Джолі закрутила роман із камбоджійським репером — ЗМІ

Анджеліна Джолі закрутила роман із камбоджійським репером — ЗМІ

Подейкують, через понад рік після свого розриву з Бредом Піттом голлівудська актриса Анджеліна Джолі нарешті змогла впустити в своє життя нового чоловіка.




Цим щасливцем став 38-річний камбоджійський репер, такий собі praCh Ly. Більше того, він посів місце батька у житті старшого прийомного сина Енджі, 15-річного Меддокса.


Про це розповіли джерела Radar Online.

Познайомила Анджеліну з praCh Ly її подруга, письменниця Лун Ун. Чоловік народився в концентраційному таборі за часів правління «Червоних кхмерів». Згодом його батьки змогли перебратися до США й оселилися в Лонг-Біч.



 Ось це буцімто й є новий таємничий бойфренд Джолі

Відтак у репера та актриси одразу знайшлося багато спільних тем. Він помагає Енджі краще пізнати культуру його батьківщини, проводить для неї екскурсії Камбоджа-таун у Лонг-Біч. Зокрема вони побували в місцевому буддистському храмі та магазинах. Пара неодноразово з’являлася разом на різних заходах, організованих камбоджійською діаспорою в Америці.

«Вона (Джолі) вже давно не мала такого щасливого вигляду — з часів розриву з Бредом понад рік тому», — зазначило джерело.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий