Apple не на жарт розлютила своїх фанатів

Apple не на жарт розлютила своїх фанатів

В останньої моделі iPhone з’явився новий ваду. Згідно з коментарями власників цього гаджета, тепер у нього з’явилися ще й проблеми з динаміком.




Як і завжди, при кожному випуску нової моделі iPhone, у людей, які поспішають придбати його найпершими, спостерігаються різні проблеми, і в цей раз власники смартфона зіткнулися з потріскуванням розмовного динаміка.


Один з власників розповів, що динамік флагмана починає тріщати, коли він виставляє звук на максимум або розмовляє з людьми з допомогою режиму гучного зв’язку. Однак, деякі кажуть, що проблема з’являється, навіть коли рівень гучності не доходить і до 50 відсотків.



А один власників гаджета розповів, що вже обміняв свій iPhone X на новий, але проблема у нього також збереглася.

Такий збій вже спостерігався і раніше у моделі iPhone 8, однак Apple виправила його, випустивши нове оновлення програмного забезпечення. Швидше за все проблема у iPhone X з’явилася з цієї ж причини, у зв’язку з чим навіть заміна гаджета не покращила ситуацію. У свою чергу, компанія пообіцяла виправити цей дефект найближчим часом.

 

 

Раніше компанія повідомила про проблеми роботи iPhone X при морозі, а також «вигоранні» екрану. Виявляється, при відображенні на дисплеї смартфона контрастного зображення протягом тривалого часу, зображення починають накладатися один на одного. А збої в роботі при морозі є звичайною проблемою для смартфонів лінійки iPhone.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий