Apple вразить ціною на iPhone 8

Apple вразить ціною на iPhone 8

Компанія Apple планує використовувати іншу цінову політику.




На думку аналітиків і експертів Apple, iPhone 8 анонсують із ціною не менше 1000 доларів. Поки ніхто не знає, як Apple виправдовує високу ціну за пристрій, який за всіма витоками не запропонує багато нових функцій.


Згідно з численними повідомленнями, особливо від аналітика Apple Чі Мінг Го, Apple планує випустити три нові моделі iPhone в цьому році. Перші дві моделі будуть ітераціями поточного iPhone 7 і 7 Plus, з аналогічними характеристиками, але поліпшеннями в роботі камери і процесора.



Третя модель буде новинкою, з новим екраном, що використовує технологію OLED, яка відображає кращі кольори і максимізує енергоефективність. Він також сказав, що має бездротову зарядку, 3D камеру для розпізнавання осіб і доповнену реальність, а також зменшені рамки навколо дисплея.

iPhone 8 відкриє новий «розкішний» рівень в лінійці iPhone завдяки своїй високій ціні. Деякі спостерігачі Apple, експерт John Gruber вважає, що iPhone 8 може коштувати до 1200 доларів. Це на 550 доларів більше, ніж стартова ціна iPhone 7. У той час як нові версії iPhone 7 (7s і 7s Plus), швидше за все, збережуть ту ж цінову політику, що і зараз, на відміну від iPhone 8.

«Знай.ua«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий