Аварія забрала життя бійців АТО: «Їхали на похорон, але так і не доїхали»

Аварія забрала життя бійців АТО: «Їхали на похорон, але так і не доїхали»
У Вінницькій області сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинули троє людей, трагедія сталася після того, як Dacia виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з вантажівкою.

Про це повідомляє Obozrevatel. В результаті аварії водій легкового автомобіля і два його пасажири від отриманих травм загинули на місці аварії.




За даними поліції, 31-річний водій легкової машини не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем ГАЗ 52.


Пізніше стали відомі імена жертв-31-річний Дмитро Кінзерський (сидів за кермом), 54-річний Віктор Волошин і його дружина Тетяна. Всі вони їхали на похорон в інше село, але так і не доїхали. Дорога того дня була слизькою.

Дмитро Кінзерський воював на Донбасі, а після повернення з фронту їздив на заробітки до Польщі, звідки якраз нещодавно повернувся. Його згадують, як позитивного і хорошого хлопця.



У машині також знаходився побратим Дмитра Віктор Волошин з дружиною Тетяною. Раніше чоловік теж воював на Донбасі, а зараз Україну захищає його син. Якраз в день загибелі батька він повинен був повертатися на фронт. Крім сина у Віктора і Тетяни залишилася ще доросла дочка і онук.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий