Блогер: для російських окупантів настала «чорна смуга»

Блогер: для російських окупантів настала «чорна смуга»

Як переконує військовий та політичний оглядач Олександр Коваленко у своєму дописі в соціальній мережі, російські окупаційні війська в Сирії потрапили в чорну смугу, — про це інформує новинний портал replyua.net.




Блогер нагадує, що Росія офіційно визнала свою присутність в сирійському конфлікті два роки тому. З самого початку оглядачі попереджали, що там російські військові у разі потрапляння в полон не отримають такого цивілізованого ставлення, як в Україні. Власне, це очевидно, адже і терористи ІДІЛ, і розлючені бомбардуваннями мирного населення повстанці не стануть проявляти співчуття до російських військових. І от нарешті цей день настав – російські військовослужбовці звернулись до своїх співгромадян, перебуваючи в полоні за тисячі кілометрів від їх рідних Додомєдово і Ростова.


Але, немов би самого факту потрапляння в полон було мало, російське Міністерство оборони додало трагізму ситуації. Зокрема, ні двадцять восьмого вересня 2017 року, коли чоловіки потрапили в полон, ні пізніше Москва не визнавала того, що в руках терористів перебувають її військовослужбовці. Опубліковане вчора терористами відео з російськими полоненими військовослужбовцями – лише ще одна ланка у ланцюзі невдач, які останнім часом переслідують РФ в Сирії. Тут і полонені, і потрапляння в оточення, і загиблі полковники та генерал. І все це – лише факти, про які стало відомо, — зауважує блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

10 комментариев к “Блогер: для російських окупантів настала «чорна смуга»

Добавить комментарий