Блогер: доки будуть голосувати ті, кому за 65 – Україна не вибереться з «совка»

Блогер: доки будуть голосувати ті, кому за 65 – Україна не вибереться з «совка»

Український блогер Ліза Богуцька на своїй сторінці в Facebook пише про те, що якби від неї залежало написання нового закону про вибори, то однією з перших у була б вимога заборонити брати участь у виборах громадянам старше 65 років. Ще не всі забули про «бабусь Черновецького», а вчорашній «червоний травень» показав нам, що комунізм, гречка і кілька десятків гривень в головах «пенсів» це назавжди.




«Повертаючись до виборів треба зауважити, що у нас є трудове законодавство, яке забезпечує можливість людям працювати від 18-ти до 60 років, поки МВФ не порадив працювати до 90. Чому після настання пенсійного віку людей з величезною радістю відправляють на пенсію? Та тому що вони вже не зіркі соколи. Їх ресурс зносився. Так, є досвід, але вони в переважній більшості не здатні до новацій, до швидкодії, до мозкового штурму. Вони живуть минулим. Чому вони за «совок»? Невже тоді було так добре? Та ні. Просто вони тоді були молодими. Згадуючи, як було добре, вони повертаються туди, куди дороги вже давно немає», – написала блогер.


За її словами, на виборах «пенси» голосують не за майбутнє, а за минуле, за свою молодість, за те, коли вони могли швидко думати, готові були просувати новаторські ідеї, прагнули до внутрішніх свобод, ходити в походи в гори, жити в наметах, сидіти біля вогнища і мріяти про прекрасне майбутнє. Ось за це вони і голосують і будуть голосувати – за те минуле, яке давало надію на чудове далеко! «Чому молодим людям не можна голосувати до 18-ти, а пенсіонерам можна до смерті? Невже до 18-ти немає розумних, талановитих, прогресивних дітей? Адже паспорт вони отримують в 16, але 2 роки у них забирають право обирати, тому що мовляв неповнолітні, а 80- літній пенсіонер, який вже не бачить, не чує, не ходить і навіть не знає, хто там обирається – може. По-моєму, це якийсь сюр. Вам так не здається?», – резюмувала Ліза Богуцька.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий