Блогерка – Зеленському: На банковій пересидіти ізоляцію кожен дурачьок зможе. А ти, Валодя, давай не на Банкову, давай у звичайну больнічку..

Блогерка – Зеленському: На банковій пересидіти ізоляцію кожен дурачьок зможе. А ти, Валодя, давай не на Банкову, давай у звичайну больнічку..

Пост блогерки Татуся Бо мовою оригіналу. Синтекс та текст збережено повністю.




Нє, ну на банковій пересидіти ізоляцію кожен дурачьок зможе. А ти, Валодя, давай не на Банкову, давай у звичайну больнічку, можна десь навіть в якусь Тризалупівську районну. Там де в тебе половину вєщей сп***здять ще в прийомному. Потім до тебе лікар ітиме тиждень, та й той гінеколог. Тести? Ху***сти, Валодя. У них на больнічку 2 теста і ті у главного в сєйфі, шоб показувать, вдруг комісія чи телебачення приїдуть, там же лежить пачка масок і рукавичок і 1 щиток. Кастюм теж один і той тройка на главному. Так шо в палату до тебе ніхто не зайде, хавчик, сіру вонючу баланду, тобі підсунуть шваброю під двері. Дураков нєту. Так шо вони тобі миску шваброю, а ти їм дєньги бо в слєдующий раз ні миски ні швабри не буде. А миска нужна. Коли вночі піде дощ, прямо тобі на больнічну кроватку, то можна буде підставити мисочку і собрать на утро питну водичку, шоб таблєтки запивать.


Аналізи, ну кров із пальчика візьмуть, ладно, кал на я/г тоже могут, якшо у тьоті Ліди буде хароше настроєніє, то вона даже ШОЕ не на глазок пощитає.

А ще, коли хвороба начне брать над тобою верх, то ти думаєш будуть всі такі “бєжим спасать”, тривожна музика і мєдсєстрічка така біжить волоси назад. Х*й там. Тебе канєшно може даже витягнуть з того каземата, і може даже дотягнуть до реанімації, але там не факт шо буде хоч один робочий апарат ШВЛ, ну ладно мішок амбу десь достануть, пиль з нього витруть, може даже знайдеться хтось, хто вміє інтубірувать, кстаті якраз і узнаєш, чого анестезіологам так не понравився той апарат “Новатор”.
А вообще людям отетот гємор не нада, поетому тобі підсунуть бамажку на відмову від лікування, і даже затиснуть пальці щоб розписався. А коли потом після всього, на то мєсто приїде твоя жена, їй скажуть, “женщіна, шо ж ви за скотина така, мужчинку угробили, приїхав до нас, почки не работають, пєчєнь не работає, серце не работає, голий, босий, ні капєйки з собой нема. Ми його спасали-спасали і не спасли. з вас 40 тисяч за спасєніє, міжду-прочим і підпишіть бланк на благодійний внесок. І не забудьте главному спасіба сказать, він в кабінєті на втором етаже, токо спасіба в прозрачний файлік покладіть, бо він канверти не любе”.



Оце Валодя, героїзм, а те, що ти пишеш, то як твої аналізи лабораторії пальчевського.

Враховуючи пуглівость сабжика, наголошую, що допис довільна вигадка на тєму. Не болій, Валодя ні на Банковій ні в Тризалупівській ЦРБ. І я не знаю, вже хоч за дєньги знайди лікаря, який тобі на пальцях пояснить вотето вот всьо ето.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий