Бойовики ЛНР налякані розмахом дій укрДРГ: мінують тили, б’ють по транспорту зі зброєю

Бойовики ЛНР налякані розмахом дій укрДРГ: мінують тили, б’ють по транспорту зі зброєю

Місцеві бойовики та російські військові, зосереджені на захопленій частині Луганської області, занепокоєні масштабами дій диверсійно-розвідувальних груп сил АТО на Донбасі.




Про це “Народна Правда» пише з посиланням на нардепа від “Народного фронту”, координатора групи “Інформаційний спротив” Дмитра Тимчука у Facebook.


За даними військового експерта, командування 2-го “армійського корпусу” ЛНР заявило, що проникнення ДРГ ВСУ у найближчий тактичний тил військ “корпусу” на окремих ділянках набуло загрозливого розміру”.

Командування окупантів розіслало підлеглим директиву, в якій йдеться, що в умовах позиційної війни укрДРГ проникають у тактичний тил бойовиків ЛНР, організовують засади і проводять атаки (часто з використанням ПТРК) по транспорту, який доставляє бойовиків, боєприпаси та продукти харчування на передову.



Тимчук пише, що в 2-му АК скаржаться: українські розвідники активно мінують підходи до позицій терористів, особливо активно – з тилових напрямків. У результаті “…через відсутність налагодженої бойової охорони та заходів з охорони тилу, у ближній тактичній зоні противник (сили АТО – Ред.) має можливість завдавати військам “корпусу” відчутних втрат силами своїх диверсійно-розвідувальних підрозділів”.

Командирам підрозділів бойовиків наказано створити мобільні групи з охорони тилу та посилити комендантську службу в зоні, що впритул прилягає до лінії фронту, підсумував координатор “Інформспротиву”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий