Британський лорд виступив зі скандальною заявою щодо приналежності Криму

Британський лорд виступив зі скандальною заявою щодо приналежності Криму

Річард Белф, котрий представляє Консервативну партію серед членів Палати лордів британського парламенту, заявив, що з історичної точки зору Крим завжди був російською територією, а анексія півострова Кремлем була здійснена з метою нібито виконання волі місцевого населення, передає replyua.net. «На моє переконання, Крим — це історична частина Росії. Мені довелося побувати в Україні, 8-9 років тому я був у Криму, коли півострів ще був частиною України. І ще тоді я був вражений великою кількістю людей, у тому числі представників вищого керівництва, які стверджували, що Крим – це невід’ємна частина Російської Федерації», — розповів Белф.




«Приблизно десять років тому населення півострова стверджувало про прагнення бути частиною російської держави. І Москва, через деякий проміжок часу, змогла здійснити це бажання і повернула назад Крим» — заявив британський лорд.


Зауважимо, що така точка зору Річарда Белфа не співпадає з офіційними заявами представників Консервативної партії, котрі відмовляються визнавати анексію Криму. У зв’язку з цим у лорда є сумніви у можливості протягом найближчого часу офіційна британська влада змінить свою точку зору стосовно анексії півострову.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий