«Будьте ви прокляті, пішли ви нах** бля**» — закінчив діалог з журналістами голова спілки жертв нацизму Маркіян Демидов

«Будьте вы прокляты, пошли вы нах** бля**» — ефектно закінчив «діалог» з журналістами голова спілки жертв нацизму Маркіян Демидов. Це з репортажу сьогоднішнього засідання Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО.




Пише на своїй сторінці Facebook лейтенант в 55 оабр Збройних Сил України Роман Кулик.


Сьогодні туди прийшла група реальних ветеранів для обговорення зміни алгоритму фінансування ветеранських організацій і у «професійних» почало підгорати. У висновку «наша взяла», більшість служби проголосувала за конкурсний розподіл коштів, тепер рішення за мінсоцом.



Маркіян Демидов і в глибокій старості мислитись себе лише як жертва концтаборів і цим «козирем», напускною віктимністю, футболить незручні питання. І безсовісні журналісти переслідують його «бандитской толпой». А потім лідер в’язнів посилає журналістів біля свого mercedes benz 2013-го, а ті все не відстають. А виявляється у нього ще і porsche cayenne 2012-го року, а без держпідтримки ніяк.

Тож фінальне «будьте вы прокляты, пошли вы нах** бля**» — певно це нормальна реакція, коли в тебе відбирають давно працюючу схему заробітку на державі, — пише Роман.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий