Це станеться 26 березня! Семенченко зробив гучну заяву щодо блокади Донбасу

Це станеться 26 березня! Семенченко зробив гучну заяву щодо блокади Донбасу

На сьогоднішній день, 22 березня, вже можна робити певні підсумки блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу, тому тепер активісти мають намір, скоординувавши свої кроки, вдатися до третього кроку.




Як передає replyua.net, заява відповідного змісту вже розміщена на Facebook-сторінці народного депутата Семена Семенченка. Політик, зокрема, зауважив, що активісти оголосили про основну мету своєї акції, яка полягає у звільнення українських заручників з полону проросійських бойовиків та припинення будь-яких зв’язків в економічній та торговій сфері з окупантами та Кремлем.


Більше того, серед вимог, які були оприлюднені ветеранами антитерористичної операції – прийняття рішення, згідно з яким самопроголошені «Л/ДНР» визнаються організаціями терористичного спрямування, а Росія – країною-агресором. «У відповідності до моїх розрахунків, вже цієї осені очікується закріплення на законодавчому рівні «ефективного контролю», або ж відповідне рішення повинне бути прийняте урядом України», – наголосив Семенченко.

26 березня Семенченко планує провести переговори за участі своїх соратників в базовому редуті Штабу блокади, під час яких будуть ще раз обговорені завдання та цілі активістів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий