Чечельницькому вбивці дали 17 років тюрми

Прокуратура Бершадського району має намір оскаржити в апеляційному суді вирок засудженому за вбивство. У прокуратурі вважають таке покарання недостатнім.




Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.


У Бершадському районному суді завершено судове слідство у кримінальному провадженні за обвинуваченням неодноразово судимого, в т.ч. і за вчинення тяжкого злочину, жителя смт. Чечельник. Чоловік обвинувачувався у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне позбавлення життя іншої людини, вчинене з корисливих мотивів).

Злочинець, будучи напідпитку, позбавив життя 23-х річну жительку  Чечельника — він позарився на 750 грн. Пограбувавши молоду жінку, чоловік вирішив інсценізувати самогубство. Пдвісив тіло дівчини до дерева за допомогою паска, який зняв із куртки вбитої.



Злочинця визнано винним та  призначено покарання у вигляді 17 років позбавлення волі. Прокуратура Бершадського району вважає вирок суду занадто м’яким, тому готує апеляційну скаргу, у якій проситиме призначити  покарання у виді позбавлення волі на більший строк.

vindaily

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий