Через 90 років знайдено зниклий в Бермудському трикутнику корабель

Через 90 років знайдено зниклий в Бермудському трикутнику корабель

У грудні 1925 року, корабель SS Cotopaxi вирушив у плавання з Південної Кароліни, метою його подорожі мала стати столиця Куби. Торговельне судно, що перевозило 2000 тонн вугілля, потрапивши на територію Бермудського Трикутника, пропало безвісти.




Вже на третій день подорожі капітан Cotopaxi відправив тривожне повідомлення, в якому повідомив, що судно дало течу, а після… гробова тиша. Були вислані рятувальні групи, але вони повернулися з порожніми руками. Корабель зник у загадковому трикутнику в Атлантичному океані.


На борту Cotopaxi перебувала 32 члена екіпажу. Капітан W. J. Meyer вів судновий журнал, в який щодня вносив дані. Останній запис в журналі датований 1 грудня 1925 року, саме в цей день з корабля надійшла тривожна новина про вибоїну.

90 років ніхто не мав і найменшого поняття про долю Cotopaxi. Несподівано в 2016 році кубинська влада помітили зруйнований корабель, що наближається до акваторії країни. Спроби встановити контакт виявилися марними, було вирішено відправити команду прикордонників.



Після багатьох років поневірянь Cotopaxi прибув в пункт призначення. Відомо, що корабель не затонув. Залишається відкритим питання – що ж сталося з членами команди?! Знайдений кубинцями корабель-привид не надав жодного доказу, який пролив би світло на долю його екіпажу.

Источник: meteoprog

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий