Черговий епатаж від Трампа: на маскарад він з’явився у костюмі самого себе

Черговий епатаж від Трампа: на маскарад він з’явився у костюмі самого себе

Новообраний президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп не перестає дивувати своїх співгромадян і навіть найближчих соратників, — про це replyua.net інформує з посиланням на «Букви».




Так, вчора, третього грудня 2016 року, головні спонсори його передвиборної кампанії — родина Мерсерів влаштовували костюмовану вечірку у своєму маєтку на Лонг-Айленді. Заявлена тематика заходу вказувала, що всім учасникам варто прийти у костюмах героїв або злодіїв. Відтак, Трамп з’явився перед здивованою публікою в пальто та темному костюмі з краваткою. На питання, на кого саме має вказувати його костюм, новообраний президент зазначив: «На мене самого». Щоправда, одіозний політик не пояснив, до якого табору варто його відносити: до героїв чи до злодіїв.


Крім того, на вечірці були присутні найближчі соратники Трампа: керівник його передвиборної кампанії Кілліан Конвей та старший радник Стів Беннон. Тим не менш, новообраний президент не привів на захід майбутню першу леді Меланію Трамп. Нагадаємо, останню під час передвиборних перегонів жорстко критикували за порушення міграційного законодавства Сполучених Штатів – у свій перший приїзд у Нью-Йорк Меланія знялась для кількох фотосесій, хоча не мала права працювати, так як отримала туристичну візу.

Черговий епатаж від Трампа: на маскарад він з’явився у костюмі самого себе
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий