Чим промишляють олігархи-перевертні (відео)

Чим промишляють олігархи-перевертні (відео)

В Україні повинні бути багаті громадяни, а олігархів необхідно просто знищувати




Таку думку журналісту Politeka висловив народний депутат від групи «Воля народу» Сергій Шахов, коментуючи виступ президента в стінах парламенту.


Нагадаємо, 7 вересня, президент України Петро Порошенко виступав в стінах парламенту. В ході свого звернення гарант розповів про те, як легко нардепам позбутися депутатської недоторканності, про необхідність проведення в країні антикорупційного аудиту, а також можливе проведення референдуму з питання вступу в НАТО.

Окремо гарант зупинився на питанні приватизації державних підприємств, яка, за його словами, тепер буде проходити «відкрито, конкурентно, за новими прозорими та зрозумілими правилами». Як приклад «еталонної» приватизації Порошенко навів Естонію.



«Тут є дві сторони медалі: якщо говорити про приватизацію державних підприємств – в Європі є нормальні люди, які дійсно займалися їх модернізацією, то в Україні цим промишляють олігархи-перевертні. Вони скупили всі підприємства і знищили, фактично, весь потенціал країни», – зазначив політик.

Шахов впевнений, що конкурс щодо приватизації державних підприємств можна проводити лише за однієї умови.

«Вважаю, що під час війни не можна проводити приватизацію державних підприємств. Або ж її необхідно проводити на світовому аукціоні, а не у внутрішньоукраїнському. Багаті українці повинні бути. Але олігархів сьогодні необхідно просто знищувати. Повинна пройти спеціальна деолігархізація», – підкреслив парламентар.

Крім цього нардеп розповів про погрози, які несе в собі «ринок землі».

«Що стосується землі – я міг би погодитися з Порошенком. Але знову ж таки – не на часі. Є ризик, що олігархічні групи знову скуплять всю землю, і знову обдурять українців, як це було з ваучерами, сертифікатами і так далі. Зараз необхідно запитувати у людей, як вони думають. Мій округ сільський і фермерський, тому я знаю настрій народу. Вони проти того, щоб продавали землю», – сказав Шахов.

Джерело: Politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий