Член політради «Слуги народу» перед початком війни виїхав до Росії: ЗМІ з’ясували деталі

Член політради «Слуги народу» перед початком війни виїхав до Росії: ЗМІ з’ясували деталі

Член політради партії «Слуга народу» та один із кураторів партії у Харківській області Вадим Слюсарєв 18 лютого виїхав з України до Російської Федерації. На російській митниці метою в’їзду на територію держави він зазначив «тимчасове проживання»




Раніше Слюсарєв неодноразово відвідував територію РФ. Про це повідомляє журналіст Михайло Ткач.


Ткач написав, що у його розпорядженні опинилися дані російської прикордонної служби. Там зазначено, що 18 лютого Слюсарєв в’їхав до Росії на авто через КПП «Нехотіївка» — для «тимчасового проживання».

А 26 лютого на третій день після вторгнення Росії Слюсарєв став на облік, зауваживши заплановану дату виїзду 26.02.2022. Хоча на момент перетину кордону у базі вказується період перебування до 10 березня.



Слюсарєв в'їхав до Росії 18 лютого
На територію РФ він потрапив через КПП ''Нехотіївка''
В'їжджав приватним автомобілем

За даними Держприкордонслужби України, Слюсарєв виїхав до Росії 18 лютого о 17:16 через ПП «Гоптівка» на автомобілі BMW разом із громадянином України Беліченком Вадимом. Останній на BMW повернувся на територію України о 17.34.

Також, за даними прикордонної служби Російської Федерації, Слюсарєв відвідував країну у 2021, 2020 та 2019 роках.

Слюсарєва супроводжував Вадим Бєліченко
Він повернувся в Україну менш ніж за 20 хвилин

За даними співрозмовників УП, українські правоохоронці володіють інформацією про відвідання Слюсаревим Російської Федерації.

Нагадаємо, членом політради партії «Слуга Народу» Вадим Слюсарєв був обраний 13 березня 2021 року. До цього він на сайті політсили згадувався як член ради Харківської обласної партійної організації. «Схеми» називали його «сірим кардиналом» мажоритарників від партії «Слуга народу» на Харківщині.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий