Чому п’яним чоловікам подобаються абсолютно всі жінки: таємницю розкрито!

Чому п’яним чоловікам подобаються абсолютно всі жінки: таємницю розкрито!

Ясна річ, що це пов’язано з алкогольним сп’янінням, але як саме це працює? А давай спробуємо розібратися, раптом отримана інформація допоможе тобі в наступний раз, скажімо, почекати з вибором?


1 (3)

Давай для початку зайдемо з боку науки і дізнаємося, що робить з тобою алкоголь, якого ти вже добряче прийняв на груди. Досить 1-2 проміле, щоб порушити крихку рівноваги між процесами гальмування і збудження, які півгодини тому  регулював твій тверезий мозок. Загалом, твої «гальма» більше не гальма і «море стає зовсім по коліно».



foto-posle-pohmelja_12_1

Ось ти вже перетворився в жартівника і, поза всякими сумнівами, любителя жінок. Інформація, що надходить в тебе з навколишнього світу, починає як би змазуватися, гострота сприйняття знижується (саме тому водити автомобіль нетверезим громадянам заборонено!), почуття небезпеки зникає і ти готовий до різноманітних подвигів, в тому числі і сексуальних.

2 (2)

І тут на сцену з оркестром виходять британські вчені, у яких вже є готове дослідження! Виявляється, під впливом алкоголю ти до всього вище переліченого втрачаєш здатність відрізняти симетричні (а значить більш привабливі) обриси від несиметричних! Ось тобі, як то кажуть, і на!

Картинки по запросу пить алкоголь Screenshot_10

Отже, почуття небезпеки придушене, розрізняти красу облич ти не здатен, інформація змазується, ти сміливий і рішучий, а тому, побачивши спокусливі обриси спідниці міні, негайно вирушаєш зізнаватися в любові і пропонувати руку і серце першій-ліпшій жінці! Розумні, але не дуже «симетричні» дівчата, будь впевнений, із задоволенням запишуть твоє зізнання на телефон. І все інше теж!

4 (2)

Ну як, впізнав себе? Або подібних випадків в твоєму житті ще не бувало? Візьми до уваги той факт, що алкоголь не тільки шкідливий, але і запросто міняє реальну картину світу. Пам’ятай — нетверезі люди часто скоюють злочини, часом важкі, так що будь акуратний і не псуй нікому життя. І так, ще одне: «симетричні» дівчата часто п’яних не дуже полюбляють…

bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий