Чому Савченко ходила серед «Беркуту» на Євромайдані (відео)

Чому Савченко ходила серед «Беркуту» на Євромайдані (відео)

Нардеп додала, що скоро її судитимуть в Україні.




Народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко заявила, що ходила серед бійців «Беркута», щоб потім передавати на Майдан відомості про розташування їх військ.


Народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко в ефірі програми «Шустер LIVE» на телеканалі 3S.tv заявила, що проти неї «відпрацювала пропаганда, яку врубила влада».

Так вона прокоментувала питання активіста з Майдану, який поцікавився, чому Савченко за часів Революції гідності спокійно ходила серед бійців підрозділу «Беркут», хоча його в аналогічній ситуації «побили б кийками». У відповідь нардеп сказала, що на того, хто поставив питання, вплинув «дрістомет» влади.



«Мені дуже прикро, що саме молоді люди мені задають такі питання. Чому я залишилася спокійно ходити за «Беркутом» — ну, тому що не злякалася і не побігла. А навіть противник, навіть ворог поважає силу. Я залишилася і передавала нашим хлопцям на Майдан про їхнє розташування військ «, — заявила вона.

Нардеп додала, що скоро її судитимуть в Україні.

 

«Атака готується за ті речі, які, в принципі, я довела в російському суді, що там немає моєї провини. Але судити будуть ще в Україні, і це буде виглядати ну просто казково, після того, як ми показували Європі, як ми вміємо зачаровувати. Але я вас не просила зачаровуватися «, — підкреслила вона.

Савченко не раз розповідала, що брала участь в протестах на Майдані. За словами депутата, вона була на боці народу, але одного разу захищала співробітника правоохоронних органів, тому що «треба захищати того, хто слабший».

 

«Я закривала ВВшніков, коли на них напали. Іншим разом ми з сестрою тримали щити, коли «Беркут» йшов, так, ми кидали бруківку, я кидала коктейлі Молотова в водомети. В день, коли була стрілянина, я була з медичної сумкою і надавала допомогу і тим, і іншим «, — з виступу Савченко на суді в РФ в лютому 2016 року.

24 червня в YouTube було опубліковано відео, на якому Савченко спокійно стоїть, поки повз проходять силовики, що розганяють протестувальників.

Источник: «Є!«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий