ЗСУ зруйнували міфи як про «сильну російську армію», так і про непереможність «кадирівців». Чеченці збиралися штурмувати Київ, але після атаки українських героїв від них залишився лише попіл.

Геращенко запросив Кадирова в Україну

Глава чеченців Рамзан Кадиров спочатку заявляв, що «його хлопці не отримали жодного поранення», а потім заговорив про втрати. Потім він в приступі якоїсь гарячки запропонував Володимиру Зеленському зв’язатися з ним: він гарантує українському президенту безпеку та «переговори з Путіним». Хоробрий Кадиров лише в інстаграмі – очолювати своїх бійців та самому ставати «втратою, якої немає», він поки не поспішає.



Антон Геращенко публічно звернувся до Кадирова та закликав показати свою майстерність на полі битви, а не в соціальній мережі.

Чого ти відсиджуєшся у Чечні? Приїдь до нас в Україну. Очоли штурм Києва, Харкова чи Маріуполя та покажи свою майстерність та відданість Путіну не в Instagram, а на полі битви!
– написав Геращенко.

Також колишній заступник міністра МВС додав, що не варто боятися байок про чеченців, адже «наші кулі, «Гради», арта, ПТУРи, розбивають їх як і всіх інших окупантів».