Чому жінки кричать і стогнуть під час сексу?

Чому жінки кричать і стогнуть під час сексу?

Схоже, вчені вирішили каменя на камені не залишити від нашого особистого життя. Принаймні, від пов’язаних з ним ілюзій. На цей раз вони торкнулися «вокальну» тему — вирішили з’ясувати, від чого залежить гучність жіночих криків під час сексу.




Гейл Брюер з Університету Центрального Ланкаширу і Колін Хендрі з Університету Лідса відзвітували про проведене дослідження, в якому взяла участь 71 сексуально активна жінка у віці від 18 до 38 років. Його результати були опубліковані в журналі «Архіви сексуальної поведінки». Всіх жінок було прискіпливо і з пристрастю опитано на тему їхньої поведінки в ліжку (взагалі, вченим прощається те, за що прості смертні давно назвали б збоченням).


І тут з’ясувалася шокуюча правда. 66% опитаних жінок намагаються голосніше стогнати в ліжку, щоб чоловік швидше вже досяг кульмінації. Тобто для того, щоб все швидше закінчилося.

Інша лякаюча цифра: 87% стогнуть голосніше, щоб підвищити самооцінку свого партнера. А оскільки фільми (ні, не тільки порно, художні теж) привчили нас до думки, що жіночий стогін — симптом задоволення, — ми вже не уявляємо, що бурхливий секс може бути тихим.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий