ЧС-2018 Аргентина – Ісландія: результативна перестрілка без переможця та фіаско імені Мессі

ЧС-2018 Аргентина – Ісландія: результативна перестрілка без переможця та фіаско імені Мессі

Аргентина та Ісландія стартували на Чемпіонаті світу 2018 у групі D. 




Матч Аргентина – Ісландія стартував о 16:00 за київським часом. Після першого тайму нічия 1:1. У цій групі також грають Хорватія та Нігерія.


Перший небезпечний момент виник поблизу воріт збірної Ісландії на 7-й хвилині, коли Мессі виконав штрафний удар, а Меcа головою пробив поруч з дальньою стійкою. «Вікінги» з відповіддю на забарилися та організували одразу два класні моменти. Спочатку Фіннбогасон вистрілив із гострого кута над поперечкою воріт Кабальєро, а згодом вже Б’ярнасон після помилки захисників збірної Аргентини не зумів поцілити у ближній кут з декількох метрів.

Та все ж рахунок у матчі судилось відкрити команді Сампаолі. Рохо пробив по воротах з дальньої дистанції, Агуеро підхопив м’яч і потужно вистрілив під поперечку воріт збірної Ісландії. Однак острів’яни сумували не довго та дуже швидко відігрались. Кабальєро невдало вийшов на перехоплення м’яча, а Фіннбогасон заштовхав сферу в порожні ворота.



Після перерви Аргентина взяла м’яч під свій тотальний контроль, але дуже довго не могла знайти ключі до воріт Халлдорсона. Лише на 60-й хвилині «альбіселестес» могли знову вийти вперед, заробивши пенальті. Магнуссон збив у власному штрафному майданчику Месу, а рефері без жодних вагань вказав на «позначку». До м’яча підійшов Лео Мессі, але пробив дуже безхитрісно. Халлдорсон у підсумку легко впорався з ударом 5-разового володаря «Золотого м’яча», діставши сферу у правому від себе куті воріт.

Мессі міг реабілітуватись на 81-й хвилині, та зовсім трішки не поцілив у дальній кут фірмовим обвідним ударом з-за меж карного. Ісландія вишикувалась у живий щит поблизу власних воріт і не дозволила аргентинським зіркам вирвати перемогу. Не допомогли й заміни Сампаолі, який по ходу другого тайму випустив на поле Павона, Банегу та Ігуаїна.

Аргентина у підсумку стартувала на ЧС-2018 із сенсаційної нічиєї проти Ісландії. Мессі міг принести своїй команді три очки, але не реалізував пенальті.

Аргентина – Ісландія – 1:1

Голи: Агуеро, 19 – Фіннбогасон, 23

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий