Чутки про можливий ракетний удар ЗСУ викликали паніку в «ДНР»

Чутки про можливий ракетний удар ЗСУ викликали паніку в «ДНР»

Військовий експерт Дмитро Тимчук на власній сторінці в соціальній мережі повідомив про поширення чуток представниками командування так званої «ДНР» про підготовку можливого ракетного удару представників ЗСУ, через що серед бойовиків виникла паніка, інформує replyua.net. У тому числі, підкреслив Тимчук, інформація про вірогідний наступ українських військових була розповсюджена так званим командуванням «першого АК ДНР». Мова йшла про те, що українські військові готуються до нанесення удару з використанням ракет.




Крім того, за даними Тимчука, так званими «розвідувальними органами» бойовиків «ДНР» була розповсюджена інформація щодо встановлення «факту» переміщення в район проведення АТО українським військовими кількох пускових установок ТРК «Точка-У». «Через активне обговорення у російських пропагандистських ЗМІ та в самопроголошеній «ДНР» інформації про те, що ЗСУ використовують комплекси «Точка – У», реакцією на таке повідомлення стала паніка серед бойовиків.


Варто зауважити, що сьогодні, близько 5:42, проросійські бойовики відкрили інтенсивний обстріл по місцям розташування українських військових в районі контрольного пункту Мар’їнка.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий