Цікаві факти про жіночі груди, про які варто знати і пам’ятати

Цікаві факти про жіночі груди, про які варто знати і пам’ятати

Дівчатам доводиться стикатися з багатьма труднощами, особливо пов’язаними з грудьми. Чоловіки, відійдіть від екрану! Ця інформація тільки для дівчат!


grud

Ми вирішили заповнити прогалини в знаннях про догляд за собою, щоб уникнути проблем з комфортом і здоров’ям. Це стосується жінок будь-якого віку, адже більшість з нас поводиться зі своїми грудьми на шкоду самій собі.



mmgrf_1

Ми представляємо твоїй увазі речі, які краще уникати, щоб дихати на повні і здорові груди.

1. Бюстгальтер на розмір менший

thumb

Дослідження показує, що тільки 1 з 4 жінок носить бюстгальтер відповідного розміру. А отже це дуже важливий момент, який більшість дам упускають. Якщо втискати свої достоїнства в занадто маленькі чашечки, то це може обмежити приплив крові і викликати утворення рубців, які потенційно можуть привести до раку.

2. Вищипування волосків

Картинки по запросу пинцет віщипівать

Висмикуючи волосся з цієї чутливої ​​зони, ви робите шкіру значно товщою. Як наслідок, волоски будуть виростати грубіше, і можливі навіть запальні процеси.

3. Занадто грубі пестощі

grud (1)_1

Якщо твоя молода людина грайливо відноситься до твоїх грудей — це, звичайно, прекрасно. Але в цій справі головне не перестаратися, тому що занадто сильний укус або пощипування можуть привести до таких же наслідків, як і маленький бюстгальтер.

4. Пірсинг сосків

881276

Що б не говорили майстри пірсингу про безпеку процедури, в будь-якому випадку при проколюванні соска є ймовірність зараження інфекцією. А близькість сосків до лімфатичної системи означає, що бактерії дуже швидко можуть потрапити в кров. До всього, ваші соски можуть втратити чутливість.

5. Куріння

Screenshot_2

У тих жінок, які багато курять, з часом груди втрачають свою природну еластичність. Також погіршується стан шкіри, вона стає більш «порожнистою».

6. Заняття спортом без спеціальної білизни

121215_5_23

Коли вирушаєш на пробіжку або в спортзал, не забудь з собою спеціальний спортивний ліфчик. Це стосується навіть самих мініатюрних дам. При підстрибування груди можуть травмуватися, що призводить до вкрай негативних наслідків.

7. Сон на животі

  Картинки по запросу девушка спит на животе

У той час як ти спиш на животі, твої груди стискаються, а це може привести до їх деформації. Підтвердження цієї теорії поки немає, але чому б не підкласти собі подушки чи не спати на спині, щоб зайвий раз не наражатися на ризик?

8. Недостатнє зволоження

Картинки по запросу крем для груди 

В області грудей надзвичайно тонка шкіра, тому вони схильні до втрати еластичності. Тому обов’язково потрібно зволожувати їх спеціальними кремами та лосьйонами, бажано з захистом від ультрафіолетових променів.

9. Бажання зробити груди симетричними

Картинки по запросу крем для груди 

У більшості жінок груди неоднакової форми, так що переживання з приводу цієї незначної асиметрії — це зайва трата нервів. Любі жінки, так задумано природою, навіщо ж вдаватися до пластичної хірургії, щоб це змінити?

На цьому наш список добігає кінця. Якщо у тебе є ще якісь поради по підтримці здоров’я грудей в пружному стані, можеш написати їх у коментарях.

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий