«Дам їм дуже великий перелік літератури»: Стефанчук вигадав неординарне заняття для нардепів на час відпусток

«Дам їм дуже великий перелік літератури»: Стефанчук вигадав неординарне заняття для нардепів на час відпусток

Стефанчук каже, що перевірятиме, чи читали нардепи рекомендовані книги.




Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук рекомендуватиме нардепам для прочитання на новорічно-різдвяні канікули свій топ-5 книжок. Подібну ініціативу він пропонуватиме і на літо.


Про це спікер ВРУ сказав під час брифінгу 13 грудня, пише УНІАН.

«Завтра у нас буде дуже цікавий День національного читання. І я зі свого боку хочу внести нову традицію, за прикладом, як це відбувається в британському парламенті, коли спікер парламенту рекомендує депутатам книжки, які треба прочитати. Завтра я виставлю свій топ-5 книжок, які я буду рекомендувати прочитати народним депутатам під час різдвяних канікул», — сказав Стефанчук.



Крім того, як додав голова Ради, подібну ініціативу із читанням книжок він пропонуватиме колегам і на час літніх відпусток. А також він закликав главу держави, Офіс президента та Кабінет міністрів подавати свої пропозиції до «літнього списку для читання».

«Влітку, на літні канікули, я думаю, що я дам їм дуже великий перелік літератури. У них буде більше часу. І потім будемо перевіряти, чи вони цього дотрималися», — підсумував жартома спікер ВРУ.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий