Денис Казанський розповів про пекло значно гірше, аніж фабрика у Липецьку

Денис Казанський розповів про пекло значно гірше, аніж фабрика у Липецьку

Журналіст Денис Казанський на своїй Facebook-сторінці пише, що в Україні є набагато гірше пекло, аніж фабрика Roshen у Липецьку, інформує replyua.net.




«Регіонали з оточення Віктора Януковича встигли в період його президентства здобути контроль над низкою перспективних українських родовищ газу і нафти, як виявилося, спокійно продали награбоване російському олігархові Павлу Фуксу.
І тепер контроль над стратегічними родовищами з розвіданими запасами в десятки мільярдів кубів газу контролює російський бізнес. Причому, є ймовірність, що видобувати газ Фукс взагалі не буде, оскільки Росії не вигідна енергетична незалежність України.
Родовища після приходу до влади Януковича отримали Едуард Ставицький і Микола Присяжнюк. У 2010 році вони відкрили компанію «Голден Деррік», яка без проблем отримувала ліцензії на розробку самих жирних родовищ газу. Після революції Ставицький, Азаров і Янукович втекли, а держава призупинила дії більшості цих дозволів, які явно були отримані корупційним шляхом», — зазначив журналіст.


Він зазначив, що, на перший погляд, все логічно. Але в 2015 році Ставицький продав «Голден Деррік»Фуксу. А восени 2016 року Фукс раптово повернув собі всі дозволи через найгуманніший в світі український суд.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий