«Динамо» взяло реванш у «Маріуполя» за технічну поразку

«Динамо» взяло реванш у «Маріуполя» за технічну поразку

У матчі 18 туру Прем’єр-ліги, що пройшов на НСК «Олімпійський», київське «Динамо» здолало «Маріуполь».




Як повідомляє кореспондент УП, поєдинок завершився перемогою киян з рахунком 5:1.


Першими рахунок в цій грі забили гості. На 18-й хвилині після помилки захисту киян Болбат ударом у кут відкрив рахунок у цій грі. Менше ніж за хвилину контратака «Динамо» і Гармаш зрівняв рахунок, пробивши з метрів 14-ти.

Вже у доданий арбітром час до першого тайму кияни забили гол в роздягальню. На третій доданій хвилині ударом головою Циганков збільшив рахунок — 2:1.



У другому таймі опір «Маріуполя» був зломлений. На 68-й хвилині гості залишилися у меншості після вилучення Яворського, який заробив другу жовту картку.

На 75-й хвилині після пасу Циганкова класний удар під поперечку воріт оформив Мораєс — 3:1. Через 9 хвилин стандарт у киян і Мораєс ударом головою вже оформив дубль — 4:1.

На 90-й хвилині Гонсалес продерся скрізь захист маріупольців і проштовхнув м’яч у кут воріт — 5:1.

Перед стартом матчу «Динамо» — «Маріуполь» відбулася акція на підтримку ЗСУ та воїнів АТО. У футболках з написом «Мій тато — герой АТО» та «ЗСУ 26 років», «Пишаємося», вийшли гравці столичного клубу та діти, що виводили гравців обох команд на поле. Футболісти «Маріуполя» з невідомих причин відмовилися одягти ці футболки.

Зазначимо, що у матчі першого туру «Маріуполь» — «Динамо» столичному клубу було зараховано технічну поразку за непризїд на матч 7 туру в Маріуполь.

Після 18 турів «Динамо» набрало 38 очок і відстає від «Шахтаря» на 4.

В інших матчах 18 туру 3 грудня «Ворскла» перемогла «Олександрію» (3:1), а матч «Карпати» — «Олімпік» (1:1) був перенесений через снігопад після першого тайму.

Українська правда 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий