До побитого танцюриста Наді Дорофєєвої не пускають навіть маму: у нього відкрита рана 10 на 10 см

До побитого танцюриста Наді Дорофєєвої не пускають навіть маму: у нього відкрита рана 10 на 10 см

Лікарі зменшили кількість введення седативних препаратів танцюристу Наді Дорофєєвої – Євгену Гончаренку, якого побили біля нічного клубу Києва. За словами мами 22-річного потерпілого, зараз його тиск вирівнюється і йому почали робити ЛФК (лікувальна фізкультура).




Як стало відомо, жінка досі не бачила свого сина, оскільки до нього нікого не пускають. Про це повідомила подруга Дорофєєвої Сабіна Мусіна на своїй сторінці в Instagram-stories.


Зазначається, що 22-річний Женя лежить у палаті у стерильних умовах, на його голові відкрита рана (10 на 10 см), тому ні в якому разі не можна занести інфекцію.

«Жені зменшують седативні препарати, тиск вирівнюється і ЛФК почали робити. Це дуже хороші новини. Все буде добре! Я оточена зараз такою любов’ю, що це неймовірно. Особливо друзі Жені – вони всі приголомшливі», – розповіла мама постраждалого хлопця.



В якому стані зараз Женя
У палату до Жені поки нікого не пускають

До речі, небайдужих людей закликають допомогти родині потерпілого зібрати необхідну суму: 5355 0820 1515 4899 на ім’я Гапон В’ячеслав, вітчим Жені (Укргазбанк).

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий