До Вінниці завітали американські льотчики

Вчора до Вінниці прибула делегація Військово-Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія США, яку очолює командир підрозділу авіаційного крила ВПС, підполковник Роберт Свертфагер. Мета візиту, як повідомляють у прес-центрі Повітряних сил ЗСУ, передбачає налагодження двостороннього військового співробітництва. За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника авіації командування Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-майора Ігоря Черепенька, цей візит має визначити план подальшого військового співробітництва, про це пише інтернет видання День




«У 2011 році українські та американські льотчики вже брали участь у спільних навчання «Безпечне небо – 2011», – згадав Ігор Черепенько. – Нині, коли Україна потерпає від дій агресії, підтримка американських колег вкрай важлива. Перед нами відкриваються нові можливості для співпраці і ми обов’язково їх використаємо».


Перебуватиме американська делегація у Вінниці упродовж тижня. За цей час американці відвідають авіаційну бригаду, яка дислокується на Хмельниччині. Долучаться до обговорення питання про здійснення візиту літаків 144-го авіаційного крила до авіаційної бригади Повітряних Сил Збройних Сил України. Та напрацюють план військових контактів на наступний 2016 рік.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий