Добкін принизив найсвятіший символ України: «Не було і ніколи не буде»

Добкін принизив найсвятіший символ України: «Не було і ніколи не буде»

16 травня в Україні відзначали День вишиванки. Скандально відомий народний депутат від «Оппоблоку» Михайло Добкін не зміг обійти увагою цю подію. Депутат заявив, що у нього «ніколи не буде» такого вбрання.




Про це він повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.


«Немає у мене вишиванки! Немає і вже ніколи не буде! А та, що була, я її іноземцям подарував. Не відбирати ж…», – написав скандальний політик

Також ми писали, що українська вишиванка, мабуть, один з найкрасивіших і незвичайних національних нарядів у всьому світі. Вони вражають красою і багатством. Знають це і українські знаменитості, які щосили хизувалися в Києві на Поштовій площі у вишиваних нарядах на показі «Вишиванка Day».

День вишиванки в Україні відзначають 16 травня. Цікаво, що свято з’явилося не так давно – у 2006 році. Але попри новизну, День вишиванки швидко завоював популярність і любов українців.



Ініціатором створення такого торжества була студентка Леся Воронюк з Чернігівського університету. Дівчина запропонувала своїм одногрупникам вибрати день, коли вони всі разом надінуть національний одяг. В останні роки ця ідея перетворилася в справжню традицію у всіх містах країни і навіть за її межами.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий