Домагання рівненського професора: скандал набирає обертів

Домагання рівненського професора: скандал набирає обертів

Завідувач кафедри хореографії Рівненського державного гуманітарного університету Володимир Годовський, якого 13 студенток випускниць звинуватили у домаганнях, написав заяву про звільнення.




Про це повідомив ректор РДГУ Руслан Постоловський виданню «Четверта влада«.



Володимир Годовський

Керівники навчального закладу вважає, що звинувачення на адресу 70-річного Годовського є необґрунтованими. Більш того, Постоловський збирається йти до суду.



«Обплювали мене і унівєрсітєт по Першому українському. Там нічого не доказано. Ми подаємо на вас особисто (журналістку «Четвертої влади»)  і вашу ту всю фірму в суд. А пан Годовський подав заяву на уход. Мені треба закривати спеціальність цю, як її, хореографії і режисури. Бо без нього, він професор, не буде магістратури, нема кому вчити», — сказав Постоловський.

Нагадаємо, Годовский є завідувачем кафедри хореографії РДГУ з 1999 року. За послуги інтимного характеру він обіцяв студенткам оплачувати гуртожиток, влаштувати на роботу, вирішити проблеми з навчанням.

Одна з випускниць РДГУ поділилася, що завідувач кафедри обіцяв поселити її в гуртожиток, а під час особистої бесіди стосувався її, цілував в груди і облизав вухо. 70-річний викладач пропонував студентці в обмін на регулярні зустрічі «кришувати» її і влаштувати на державну форму навчання.

За свідченнями іншого випускниці кафедри хореографії, бували випадки, коли викладач відверто пропонував секс. Крім студенток, Годовский пропонував статеві відносини і колишній викладачці РДГУ Аллі Геккель, яка пропрацювала в закладі 13 років.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий