Дoпoмoжіть врятувaти життя 28-рiчнoгo Aндрiя Кaбaрoвськoгo, який бoреться з oнкoлoгiчним зaхвoрювaнням

Життя хлопця з 09.03.2016 року намагаються врятувати у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії у Вінницькому обласному клінічному онкологічному диспансері. Діагноз – неходжкінська В-крупноклітинна лімфома, ІV В стадія з м’якотканинним компонентом в попереково-крижовому відділі хребта.
– Син захворів перед Новим роком, – розповідає матір хлопця Оксана Василівна. – Все розпочалось з больового синдрому в попереку з поширенням на праву нижню кінцівку. Два місяці поспіль пройшли консультації у багатьох лікарів міста, провели ряд інструментально-лабораторних досліджень. В заключеннях МРТ-діагностики звучав лише діагноз: остеохондроз поперекового відділу, кили міжхребцевих дисків. Проте больовий синдром наростав, відчував оніміння та слабкість в правій нозі, пересуватись самостійно ставало дедалі важче, не обходився без сторонньої допомоги. Змушені були звернутись до Київського Лівобережного нейроцентру з медичною реабілітацією у м.Києві. Коли сина оглянули та провели МРТ, було виявлено утворення, яке поширювалось в просвіт спинно-мозкового-каналу та викликало його деформацію. 12.02.2015 року було проведено оперативне втручання та частково видалено пухлину для подальшого проведення імуногістохімії,яка й поставила такий страшний
діагноз.
– В мене двоє дітей, – каже Оксана Василівна. – Батько Андрія помер. — Я —теж не працюю, постійно знаходжусь біля сина. Дуже важко зараз доводиться. Перебування у лікарні дороговартісне.
Хлопець в надзвичайно тяжкому стані, потребує негайного медикаментозного лікування (стабілізація організму, проведення хіміотерапії). Хвороба — виліковна, але він в тяжкому стані, тому надзвичайно важливо аби своєчасно отримав спеціалізоване лікування. В якості початкової монотерапії (1 раз на тиджень, 4-х разове введення, по 860 мг препарату разово) потрібен протипухлинний препарат – Мабтера (виробництво Швейцарія чи Нідерланди) орієнтовною вартістю 300 тис.грн, який є для сім’ї занадто дороговартісним, саме тому звертаємося до Вас з проханням посильної допомоги. Але це лише початок. Скільки курсів хіміотерапії потребуватиме хворий наразі не відомо.
Окрім того, Андрію необхідне термінове переливання крові, оскільки у хлопця важка гемолітична анемія внаслідок агресивного росту пухлини. Тому, просимо усіх небайдужих, хто хоче допомогти Андрію та хто може стати йому донором із ІІІ групою крові, резус позитивний звертатись до Вінницької обласної станції переливання крові, що за адресою: вул.Пирогова, 48.
Реквізити для матеріальної допомоги: Картка Приватбанку Крищук Катерина (рідна сестра хворого) 5168 7572 5120 0269.
Вдячні будь-якій допомозі та сприянню!




z_ce5ac95bДoпoмoжіть врятувaти життя 28-рiчнoгo Aндрiя Кaбaрoвськoгo, який бoреться з oнкoлoгiчним зaхвoрювaнням (фото) - фото 1Дoпoмoжіть врятувaти життя 28-рiчнoгo Aндрiя Кaбaрoвськoгo, який бoреться з oнкoлoгiчним зaхвoрювaнням (фото) - фото 1Дoпoмoжіть врятувaти життя 28-рiчнoгo Aндрiя Кaбaрoвськoгo, який бoреться з oнкoлoгiчним зaхвoрювaнням (фото) - фото 1Дoпoмoжіть врятувaти життя 28-рiчнoгo Aндрiя Кaбaрoвськoгo, який бoреться з oнкoлoгiчним зaхвoрювaнням (фото) - фото 1Дoпoмoжіть врятувaти життя 28-рiчнoгo Aндрiя Кaбaрoвськoгo, який бoреться з oнкoлoгiчним зaхвoрювaнням (фото) - фото 1


Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий