Досить брехати: Яценюк оголосив війну

Досить брехати: Яценюк оголосив війну

Екс-премєр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він глибоко обурений фейками, які поширюються щодо нього зловмисниками і заявив, що буде боротися з такими діями, — про це replyua.net стало відомо зі сторінки політика в Фейсбук.




Так, Яценюк згадав тільки найбільш відомі вигадки та нісенітниці, які були поширені щодо нього за останні два роки. Серед них – участь у Чеченській війні, яку йому приписали в російських ЗМІ, святкування «першого мільярду», про яке розповів Олексій Мочанов, розкрадання семи з половиною мільярдів із державного бюджету, яке вийшло «з-під» пера Гордієнка, звинувачення в корупції від Саакашвілі, переїзд на постійне місце проживання до Сполучених Штатів – це неповний перелік того, про що говорили та писали українські медіа.


Яценюк наголосив, що він постійно перебуває з візитами закордоном, наприклад, у Вашингтоні чи Брюсселі. І на міжнародних майданчиках дуже важливо мати бездоганну репутацію – інакше тобі ніхто руки не подасть. Саме тому політик публічно оголосив війну пропаганді і зауважив, що буде вдаватись до судового захисту своїх прав, а саме – подасть позов з вимогою про спростування інформації, яка не відповідає дійсності. Тобто, Олег Торгало, який розповсюдив інформацію про те, що Яценюк прибав двадцять чотири вілли в Маямі, змушений буде з’явитись до судової зали і пояснити, звідки в нього такі відомості, — підсумовує політик.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий