Друзі Коломойського зазіхнули на Вінницю (СПИСОК КАНДИДАТІВ)

«Українське об’єднання патріотів – Укроп» є однією із наймолодших партій в Україні, але це не завадило їй у Вінниці позмагатися до обласної і міської рад та претендувати на крісло мера обласного центру.




Як відомо, «Укроп» має дніпропетровське коріння: партія була створена друзями і соратниками відомого тамтешнього олігарха Ігоря Коломойського. Зареєстрували цю політичну силу лише у червні 2015 року. Але у свідоцтві про реєстрацію стоїть 25 вересня 2014 року. Виявляється, партія була утворена базі вже існуючої, нікому невідомої партії «Патріотичний альянс». «Укроп» зробив тактичний хід, завдяки якому може брати участь у місцевих виборах 2015 року.


Один з лідерів партії Геннадій Корбан заявив: «Ми прийняли рішення про висунення наших команд в місцеві ради по усій країні і про підтримку кандидатів в мери низки ключових міст».

Певно, Вінниця є одним з ключових міст для «укропівців», адже свого кандидата у мери вони тут висунули. Ним став вінницький юрист Іван Клим’юк. Він же очолює список кандидатів до міської ради Вінниці, який складається з 54 осіб.



Потрібно віддати належне оперативній роботі партійної організації, адже всі 54 кандидати є членами партії.

u1 u2 u3 u4 u5

 

i-vin

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий