Фаєр-шоу, Цибульська та вінницькі артисти: як «закрили» Головну ялинку міста

Фаєр-шоу, Цибульська та вінницькі артисти: як «закрили» Головну ялинку міста

Аромат шашлику та глінтвейнів, виступи музикантів, яскраве фаєр-шоу, багато танців та пісень — саме так вінничани святкують закриття Головної ялинки.




Незважаючи на помітний мінус у повітрі, тисячі вінничан сімями, великими та маленькими компаніями прийшли сьогодні відсвяткувати офіційне закриття Головної ялинки міста.


У повітрі чути аромати страв на грилі, різноманітних видів глінтвейну та солодощів, адже наразі ще триває Vinnytsia Food FestБіля столиків містяни розпивають міцний та не дуже алкоголь, спілкуються і підтанцьовують, але більшість у цей вечір прийшли дійсно на фінальний святковий концерт. Натовп глядачів слухняно виконував всі рухи міні-флешмобів за ведучим та підспівував, намагаючись таким чином хоч трішки зігрітися.



Після шоу «Караоке на ялинці» офіційну святкову програму відкрив вінницький співак Богдан Травінський, який був учасником минулорічного «Голосу країни» та багатьох інших шоу. Окрім цього, Богдан є солістом філармонії і нещодавно мав сольний виступ. Хлопець у легенькій джинсівці багато танцював, а змерзлі глядачі ритмічно підтанцьовували, адже всі композиції були рухливими та знайомими багатьом і без жодної лірики.

Після Травінського на сцену вийшла солістка вінницького академічного хору «Арката» Ольга Плакидюкяка також виконувала виключно рухливі композиції. Здавалося, холод взагалі не лякає сьогоднішніх виконавців. Голоси звучало чисто, а енергії вистачало і слухачам за огорожею.

Остаточно розігріли глядачів учасники театру вогню «Maxfire»Десятихвилинне вогняне шоу супроводжувалося роковими композиціями, вереском дітей та жінок, а також іскрами, які летіли у різні сторони. Хлопці показали декілька номерів та власне вміння управляти вогнем. Інколи здавалося, що рідких парафінів у їх організмі стане більше, ніж води.

Після такої кількості вогню на сцені зявився відомий багатьом вінничанам кавер-бенд Gipsy Voice.

В ці хвилини біля Головної ялинки міста виступає переможниця фабрики зірок та телеведуча Ольга Цибульська.

Фото Андрія Завертаного 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий