«Феєрверки на крові, поки країна в ср*ці»: українці влучно пояснили фанам Порошенка, чому Зеленський скасував парад на День Незалежності

«Феєрверки на крові, поки країна в ср*ці»: українці влучно пояснили фанам Порошенка, чому Зеленський скасував парад на День Незалежності

Президент України Володимир Зеленський зробив резонансну пропозицію щодо скасування параду на День Незалежності. Він анонсував кардинальні зміни. Пропозиція президента Володимира Зеленського спровокувала справжню дискусію в мережі.




Як відомо, президент Володимир Зеленський вирішив скасувати військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені кошти віддати українським воїнам у вигляді премій. Про це він заявив у відеозверненні в Facebook. Читачі розділились у поглядах щодо необхідності параду на День Незалежності.


Так, частина українців виступили на підтримку команди глави держави і закликали остаточно скасувати парад, на який витрачаються величезні кошти. А інша частина населення вважає, що парад дуже потрібен як предмет національної гордості, визнання заслуг воїнів, поваги суспільства і виховання деморалізованої частини суспільства.

Користувачі виступають як за, так і проти такої ініціативи глави держави.



«ОЧЕНЬ ПРАВИЛЬНОЕ РЕШЕНИЕ. Зачем делать праздник, когда гибнут наши дети? Страна в долгах,а вам праздник нужен? Деньги на ветер? Браво ПРЕЗИДЕНТУ», «Гей-парад відбувся, чому не має бути параду наших захисників? Ми маємо їх знати в обличчя і пишатися ними та прославляти!!!», «Дуже мудре рішеня пана Президента..краще гроші тим захисникам віддати,,..ніж паради і феєрверки на крові робити», «Сейчас я это решение поддерживаю, страна не готова праздновать в состоянии руины. Когда будет процветать, тогда и отпразднуем НЕЗАВИСИМОСТЬ «, — пишуть українці.

Багато українців втомились від пережитків минулого — нікого не цікавлять радянські медалі, паперові грамоти, значки, вимпели. І зажерливі можновладці — як королева Англії вручають всі ці доблесті пересічним українцям. Реальна матеріальна підтримка, от що сьогодні необхідно військовим.

«Пока страна в *опе, народ концы с концами не сводит, какие могут быть парады. Я же говорил что наш президент с головой», — зазначає Leonid Tixonez.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий