ФСБ опублікувала відео з «підозрюваною» у вбивстві Дугіної українкою Вовк

ФСБ опублікувала відео з «підозрюваною» у вбивстві Дугіної українкою Вовк

Російська ФСБ продовжує розкручувати версію нібито причетності українки Наталії Вовк до вбивства доньки ідеолога Путіна Олександра Дугіна. У понеділок, 21 серпня, російська спецслужба опублікувала відео, яке нібито підтверджує цю версію.




Опублікований ролик є нарізкою різних відеозаписів, зроблених у різний час, на яких зображена Наталія Вовк під час перебування в Росії, а також містить кілька скриншотів з її авто (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).


Спочатку на відео показано запис із камери, напевне, російського митника, зроблений під час в’їзду Вовк до РФ через один з автомобільних пунктів пропуску.

Далі показано кусок відео з камери домофона, який нібито є у будинку, де мешкала донька Дугіна. На кадрах жінка, схожа на Наталю Вовк, входить до під’їзду: спочатку, згідно із зазначеною на записі датою, вдень 19 серпня, а потім – увечері чи вночі, з огляду на темноту на вулиці, але дати не видно.



Третя частина «відеодоказу» містить кадри запису з автомобільного пункту пропуску через державний кордон РФ. ФСБ стверджує, що це кордон з Естонією. На кадрах Вовк уже виїжджає з Росії на своїй автівці.

Четверта частина відео – це нарізка скриншотів із дорожніх камер відеоспостереження з автомобілем Вовк, на яких показано нібито заміна номерів машини. Таку «заміну» можна легко зробити у фотошопі.

ФСБ опублікувала відео з "підозрюваною" у вбивстві Дугіної українкою Вовк
ФСБ опублікувала відео з "підозрюваною" у вбивстві Дугіної українкою Вовк
ФСБ опублікувала відео з "підозрюваною" у вбивстві Дугіної українкою Вовк

 

 

 

Як заявляє ФСБ, Наталія Вовк, яка прибула до Росії разом із донькою Софією Шабан, орендувала квартиру в Москві у будинку, де мешкала донька Дугіна. Вона нібито стежила за дівчиною, використовуючи автомобіль Mini Cooper, на якому начебто тричі змінювала номери – використовувала номерні знаки «ДНР», Казахстану та України.

У день злочину, як зазначають у ФСБ, українка з донькою приїхали на фестиваль «Традиція». 21 серпня Вовк нібито здійснила керований підрив, після чого з донькою виїхали до Естонії.

У ФСБ також заявили, що Наталія Вовк – нібито службовець полку «Азов».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий