Гірші за звірів: бійці АТО підло кинули вмираючого командира (фото)

Гірші за звірів: бійці АТО підло кинули вмираючого командира (фото)

Стали відомі моторошні подробиці загибелі полковника спецназу Нацгвардії України Олександра Бойко




Про це на своїй сторінці в facebook пише волонтер “Громадської варти” Катерина Якимович.


“Запам’ятайте цих людей, які покинули помирати свого командира Бойко Олександра. Так виглядають ті, хто кидають свого командира і назавжди забувають про його місцезнаходження. Так виглядають ті, хто хоче жити. Так виглядають ті, хто дає пошуковій групі брехливі координати. Так виглядають ті , хто мають час робити відеозйомку і купу фотографій пораненого командира з висоти людського зросту, але немають часу на те, щоб забрати командира з собою “, – пише вона

Як з’ясувалося, у ході виконання спецзавдання, вони перебували разом зі своїм керівником. У бою Бойко був поранений, проте з невідомих причин, бійці не забрали його з собою і не надали допомоги.



По прибуттю в розташування вони не повідомили начальству про місцезнаходження полковника і прожолжалі приховувати правду протягом десяти тижнів.

Пізніше коли розкрилася правда, і тіло Бойко було знайдено, з’ясувалося, що “бійці” навіть не спробували надати посильну допомогу своєму керівникові, так як його аптечка була цілою.

Нагадаємо, минулого тижня, в Сєвєродонецьк Луганської області було доставлено тіло полковника спецназу Олександра Бойко, який був убитий в бою під Попасній 3 червня 2017 року.

Протягом усього цього часу він вважався зниклим без вісті.

 

Джерело: Politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий