Головне за ніч: нова пастка Путіна і вбивство за участю сина Геращенка

Головне за ніч: нова пастка Путіна і вбивство за участю сина Геращенка

Війна на Донбасі: Путін готує нову пастку – The Washington Post




Американські ЗМІ застерігають президента США Дональда Трампа від можливої помилки у спілкуванні з російським президентом Володимиром Путіним. Йдеться про активну позицію Москви з просування власної ініціативи щодо миротворців на Донбасі, аби закріпити там російську присутність. “Після того, як підіграла Росії в Сирії, адміністрація Трампа знову ризикує повторити свою помилку в Україні, навколо якої розігріваються дипломатичні дискусії щодо російської ініціативи. План Москви – легітимізувати своє вторгнення та контроль над частинами двох східних областей України, затягнувши президента Трампа ще в одну погану угоду”, – пише The Washington Post.


Волкер розкрив плани Трампа в Україні

Глава Білого дому Дональд Трамп хоче досягти миру в Україні і хоче, щоб країна повернула собі свої території. Про це заявив спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер. За його словами, в адміністрації Трампа є група людей, які вважають, що поліпшення відносин з Москвою неможливо в умовах, коли РФ як і раніше підтримує війну в Україні і в результаті є суб’єктом санкцій Євросоюзу і США. “Якщо ми збираємося отримати поліпшення у відносинах між США і Росією, ми не хочемо топтатися на місці. Ми хочемо більш конструктивної взаємодії”, – сказав Волкер. Для цього, за його словами, “потрібен прогрес в Україні”.



Кір атакує: в Запоріжжі вже захворіли понад сто осіб

На кір у Запорізькій області вже захворіли 122 людини. Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної лабораторного центру МОЗ України. Так, в Запоріжжі зареєстрували 58 випадків захворювання, ще 64 – в Запорізькому районі. З них 38 хворих в школі “Інтелект” селища Кушугум. Як відзначають в обласному лабораторному центрі, зростання захворюваності на кір відбувається в цілому по Україні. При цьому найвищі показники – в Одеській та Івано-Франківській областях, де спалахи почали реєструвати ще влітку. Протягом 9 місяців поточного року в Одеській, Івано-Франківській і Закарпатській областях на кір захворіли, відповідно, 627, 731 і 116 осіб.

З пістолетами в руках: син Геращенка став співучасником вбивства

Син нардепа від “Народного фронту” Антона Геращенко любить зброю і часто публікує знімки, де позує з нею. У мережі знайдено фото, де дитина стріляє з переносного кулемета Калашникова, причому, судячи по стрічці, бойовими патронами. Також він цілиться з пістолета “Макарова”. А вдома позує з двома пістолетами точно так же, як і батько на відомому знімку – схрестивши руки. Правда, пальці в цей час у хлопчика знаходяться на спускових гачках. На інших знімках Вітя висмикує чеку з наступальний гранати РГД-5, розліт осколків якої 7 метрів. Також на одному з торішніх знімків Вітя позує з убитим зайцем – за вуха тримає здобич, вбиту, швидше за все, дробом.

Український боксер нокаутував росіянина на очах московської публіки

Непереможний перспективний український боксер напівлегкої ваги з Одеси Арнольд Хегай (11-0-1, 8 КО) здобув перемогу над росіянином Валерієм Третьяковим. У Москві в 10-раундовому поєдинку небитих боксерів на рингу був досить жорсткий бій, долю якого повинні були вирішити судді, але за кілька секунд до кінця останнього раунду Хегай пішов вперед і нокаутував Третьякова.

Джерело: Politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий