Гройсман зробив сенсаційну заяву, українці лютують: «Буде зі своїм господарем Парашеном у в’язниці»

Гройсман зробив сенсаційну заяву, українці лютують: «Буде зі своїм господарем Парашеном у в’язниці»

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував створення політичної сили з якою піде у парламент.




Відповідний допис він зробив на власній сторінці у соцмережі.


Зокрема, Гройсман відзначив, що після відставки з посади вирішив далі служити українцям, тому пішов на створення політичної сили, яка боротиметься за місця у парламенті.

«Я вирішив далі служити державі, тому прийняв рішення, що буду брати участь у парламентських виборах. Я хочу створити політичну силу, яку очолю особисто. Вона буде мати назву «Українська стратегія». Зберемо команду людей, які чітко знають, що потрібно країні», — заявив прем’єр-міністр.



 

 

Варто відзначити, що українці відразу ж відреагували на гучні заяви і подальші політичні плани Гройсмана.

Зокрема користувач з ніком «Страшний бендеровец» розповів, що Гройсман повинен справді служити державі проте на роботі у місцях позбавлення волі.

«Державі ти будеш служити, коли шитимеш рукавиці разом зі своїм господарем Парашеном у в’язниці… іншої служби у народу України для тебе нема!», — зазначив користувач.

Інший користувач відзначив, що «потрібно негайно запам’ятати назву політичної сили, для того щоб не проголосувати на прийдешніх виборах».

Крім того користувачі відзначають, що українських політиків є величезна кількість, проте переважна більшість з їх числа дуже далекі від народу.

«»Українська стратегія», «Європейська солідарність», «Український вибір» … Широке коло цих політиканів. І страшно далекі вони від народу», — зазначив користувач.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий