Гучний скандал з ведучим 1+1: пияцтво, стрілянина в барі, зв’язки з Януковичем та корупційні схеми (фото)

Гучний скандал з ведучим 1+1: пияцтво, стрілянина в барі, зв’язки з Януковичем та корупційні схеми (фото)

Шокуючу правду про минуле життя ведучого 1+1 Сергія Іванова виявили журналісти в рамках люстраційного розслідування справ «Партії регіонів». 




Тут і корупційні схеми, неадекватна поведінка, скандальне звільнення з прокуратури, стрілянина в барі у стані наркотичного сп’яніння в колег та зв’язки з Партією Регіонів, про це пише сайт 1news.com.ua.


Подробиці нижче:

Сьогодні мова піде про луганського блогера, а нині ведучого телепроекту «Право на владу» Сергія Іванова. Зв`язок Іванова з Ігорем Коломойським, на телеканалі якого він нині трудиться, прослідковується ще з літа 2015 року, коли фотокореспондентам вдалося сфотографувати переписку народного депутата Дубініна щодо плану створення партії «УКРОП». Сергій Іванов був одним з тих, хто підписався під створенням такого проекту, а отже окреслив свої переконання цілком однозначно.



f20b9-ukrop3

Одразу після опублікування даної світлини, нардеп Сергій Лещенко влучно зауважив, що «коли в проекти Коломойського набирають політиків — це нормально. Коли журналістів — теж, але з цього моменту журналісти повинні чітко артикулювати, що працюють на політичну (або громадянську) платформу свого лідера — якщо у Коломойського така є». Проте Іванов відмовчувався у притаманній йому манері. Аж до самої його появи в якості ведучого на «1+1».

Справа в тім, що ЗРАДА одних та пристосуванство – фішка Іванова, ключ якого лежить у його яскравій біографії. Іванов народився на Луганщині. За протекцією батька – «регіонала» та зв’язків із Пшонкою після закінчення вузу одразу став прокурором Кам’янобрідського району Луганська. Але постійне пияцтво, лайки та бійки з колегами призвели до того, що з цієї посади Іванов був спочатку переведений на посаду заступника прокурора Жовтневого району, а пізніше зовсім, зі скандалом, звільнений з прокуратури.

Як розповіли колеги Іванова, – схильний до алкоголю та неадекватний за поведінкою «псевдогерой» у черговий раз напився в барі, де були його колеги з прокуратури, які почали давати йому зауваження на неадекватну поведінку. На що Іванов дістав пістолет та почав стріляти в усі боки. Скандал за підтримки батька та зав’язків з регіоналами зам’яли, але терпіти «неадеквата» серед працівників прокуратури не стали.

Проте Іванов не надто переживав, що прокурора з нього не вийшло, адже згодом, за «протекцією» Олександра Єфремова та вказівкою Віктора Януковича, батько йому «виписав» нову посаду – заступника департаменту контролю за обігом підакцизних товарів Луганської податкової адміністрації. Це ж представляєте, яке поле для корупційних оборуток? Але й тут він втримався лише до грудня 2013 року. І це не дивно: постійні скандали, нетверезий стан та неадекватна поведінка знову не дозволили Іванову втриматися у кріслі. Але до самої Революції гідності Сергій Іванов був членом регіоналівської диктаторської машини.

Далі історія плутається, за однією з версій Іванов був звільнений з Податкової за корупцію. За іншою – він сам, зрозумівши, що «регіоналам» кирдик – гучно гримнув дверима.

Нагадаємо, що ЗРАДА одних та пристосуванство до інших – фішка Іванова.

І вже у 2014 році Іванов, який переїхав до столиці, стає відомим блогером, що зливає інсайд з окупованого Луганська.

Ви спитаєте: «А звідки в нього інформація, якою володіють сепаратисти? Невже він засланий козачок?». Відповідь: «І так, і ні». Тут варто згадати, ким є батько Сергія – Володимир Іванов.

По-перше, він вважається одним з найбагатших луганчан, по-друге, він був членом команди Олександра Єфремова, якого нині судять за причетність до сепаратизму, ну і по-третє, Володимир Іванов – це та людина, яка відповідала за правильний результат виборів на Луганщині. Апогеєм його біографії є те, що він був народним депутатом від Партії регіонів у 2006-2007 роках. Сам Володимир Іванов описує своє депутатство вкрай цікаво: «В 2004-2005 гг. жизнь сложилась так, что в 2006 году лучше было быть народным депутатом, чем не быть им». Натяк на необхідність прикритися від «помаранчевої влади» за депутатською недоторканістю – дуже очевидний. Адже після подій на Майдані ризик залишитися поза політикою для члена Партії регіонів був дуже високий.

владимир иванов

Цікаво також і те, що Володимир Іванов не приховує того факту, що його завданням на Луганщині було  кураторство виборів, тобто забезпечення правильного результату для соратників по партії – Януковича, Єфремова. «Непосредственной работой по организации работы штабов, проведением выборов и получением результатов, сбором подписей и так далее – этими вопросами в области с 2002 года занимался я», — говорить Іванов в інтерв`ю луганському виданню «Остров». Тобто Іванов є чітким уособленням людини, яка десятки років віддала тому, щоб режим нині біглого президента Януковича закріпився як можна міцніше.

Якщо ви думаєте, що зараз Володимир Іванов, як член Партії регіонів, потрапив під люстрацію, або ж просто вийшов на політичну пенсію, то ви помиляєтесь. Нині Іванов-старший є радником голови Луганської військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза. В одному зі своїх перших після призначення інтерв`ю Гарбуз так пояснює призначення першого заступника одіозного Олександра Єфремова: «Он (Іванов – ред.) человек, который просто… помогает, скажем так. Неофициально. Здесь не только Иванов, здесь десятки людей. Вот, например, Виталий Проскурко (луганский предприниматель. — ред.). Человек, окончивший Баумана. Когда он возглавил в Луганске БТИ — какой переворот сделал! Единственный во всей Украине. Все ахнули! Никто в это не верил, а он смог. Я ищу. Не просто взял тяпку и побежал полоть. Я пробую — сегодня одно, завтра второе. Увидел — не получилось. Следующий вариант». Отож, новий губернатор дав зрозуміти, що прополоти колишніх прибічників Януковича, які нині намагаються перефарбуватися, йому просто не вдалося.

Але повернемося до Іванова-молодшого. Після того, як його популярність у блогосфері почала набирати обертів, він встиг побувати у декількох політичних площинах. У 2014 році його запросили стати співзасновником партії «Воля». Тієї самої, яку створював Єгор Соболєв. Наприклад, нинішній мер Вишгороду, за чутками тричі судимий, Олексій Момот – є представником саме цієї політичної сили.

І от тут цікаво: Єгор Соболєв очолює Люстраційний комітет, який має за мету – очищення влади, перш за все, від «регіоналів». Однак при цьому Соболєв запрошує створювати партії не просто сина видного члена Партії регіонів, а й безпосереднього учасника луганської «регіоналівської» тусовки. Відчуваєте дисонанс? Не дивно, що Іванов не потрапив до передвиборчих списків «Самопомочі», з якою злилася «Воля» для походу на вибори. Вочевидь, такий персонаж, як Іванов (зв’язки з Януковичем, Пшонкою та Єфремовим, неадекватна поведінка та скандальне минуле), точно не додав би партії бонусів.

53a5d4bad3803 (2)

Але Сергій Іванов не засмутився та не полишив бажання «тусити» у політичній тусовці. Вже наприкінці 2014 року Іванов почав неочікувано вихваляти тодішнього голову СБУ Валентина Наливайченка. І все недарма. 14 листопада 2014 року Наливайченко запропонував Сергію Іванову посаду в СБУ. «Ми готові взяти молодих людей, які не піддадуться на корупцію. Такі люди є. Це Ярослав Антоняк, Денис Казанський, Сергій Іванов. Думаю, їм настав час працювати в службі на керівних постах, щоб очищення зі слів перейшло в справу», — прокоментував свою пропозицію Наливайченко.

Цікаво, чи знав голова СБУ, ким був Іванов до блогерства і чи відомо йому, що він не просто займав керівні посади за «регіоналів», але й був замішаний у корупції? Вочевидь, про це Наливайченко дізнався вже згодом. Адже знову на посаді Іванов протримався, якщо так можна висловитися, всього 4 дні. Вже 18 листопада він закликав Наливайченка: «Вам совет как офицеру-генералу: уйдите и не доводите дело до народной люстрации». Наливайченко піде тільки влітку 2015 року, але місця у його новому проекті «Юля Наливай»  Сергію Іванову вже не знайшлося.

Та як вже зазначалося, з середини 2015 року Іванов повністю занурився у співпрацю з Ігорем Коломойським. І тому його призначення на посаду ведучого політичного проекту на телеканалі олігарха зовсім не викликає здивування.

Основні риси Іванова: неадекватна поведінка, любов до алкоголю, пристосуванство та підлабузництво відповідно до політичного тренду — допомагають йому по життю не потонути разом із колишніми соратниками-«регіоналами». Ба більше, не виключено, що саме стараннями сина Іванов-старший нині радить вже післяреволюційному губернатору Луганщини. Все це досить огидно, адже коли товариш головного люстратора країни сам по вуха замазаний зв`язками зі злочинною владою, а його батько відповідав за фальсифікації виборів в нині окупованій частині Донбасу, то це принаймні повинно викликати відразу. Бо основне завдання таких представників «П’ятої колони» — розхитування ситуації в країні, створення «тітушкових загонів» та поширення фейкових матеріалів у своїх «псевдоблогах». І завдання для СБУ та ГПУ виявляти цих представників «злочинного минулого».  

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий