«І тут російський світ почав тріщати по швах»: Невзоров прокоментував події в РФ

«І тут російський світ почав тріщати по швах»: Невзоров прокоментував події в РФ

Протести, які останнім часом пройшли на території Російської Федерації свідчать про те, що Кремль знову помилився і зробив невірну ставку. Про це під час розмови з кореспондентами розповів російський публіцист та політичний аналітик Олександр Невзоров, передає replyua.net.




«І тут ми побачили, що все почало нарешті ставати на свої місця. Стало зрозуміло, що ввесь той світ, який був вигаданий бездумними ідіотами, якісь імперські замашки, попи і тому подібне, — це все паралельна реальність. Якийсь ненормальний світ фіолетових грибів, який не хоче сприймати молодь. Вона хоче рухатись до розвитку, побудови взаємовідносин з Заходом. В цьому світі живе лише Кремль та всі ті пропагандисти, які на нього працюють. Ми побачили, що звичайні громадяни Російської Федерації не зазомбовані та готові висловлювати свою громадську позицію. Ми побачили, що все те, що пропагандується через російські мас-медіа – не має нічого спільного з реальністю», — наголосив він.


«Напевно в цей час, в час протестів, влада Росії по-справжньому злякалась. Вона зрозуміла, що знову прогадала зі ставками», — зауважив публіцист. При цьому Невзоров відзначив, що 98% людей завжди будуть готові чомусь підкорюватися, але не Путіну.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий