Інавгурація Зеленського: «гримаса» Геращенко скаже вам усе замість Порошенка

Інавгурація Зеленського: «гримаса» Геращенко скаже вам усе замість Порошенка

Українці активно обговорюють промовисту реакцію віце-спікера Верховної Ради та соратниці колишнього президента Петра Порошенка Ірини Геращенко під час церемонії інавгурації новообраного гаранта Володимира Зеленського.




Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідне фото, яке яскраво ілюструє настрій Геращенко, оприлюднили у  Twitter.


Дивний вираз обличчя Геращенко можна трактувати як здивування чи навіть розпач від промови Зеленського. Вона широко розплющила очі й підняла в здивуванні брови. Користувачі соціальної мережі активно обговорюють причину такого виразу віце-спікера.

«Коли зрозуміла, що фіалка більше не розквітне», «Упоротая лисиця», «Мем про безвихідь»-пишуть користувачі.

Варто підкреслити, що юрист Михайло Шнайдер поділився думками стосовно інавгурації шостого президента Володимира Зеленського та передбачив майбутнє України після закінчення п’яти років «по-новому».



Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

«Вчорашня інавгурація Володимира Зеленського асоціюється у мене з успішною хірургічною операцією. Володимир Олександрович, як досвідчений хірург, одним рухом скальпеля розкрив нарив на тілі нашої держави, який цілих 5 років не давав нам спокійно жити. Епоха болю і страждань залишилася позаду. Всього лише за кілька хвилин він зробив те, на що ми чекали роками. І це —  тільки початок. Попереду реабілітація і тяжка праця. Але я щиро вірю в те, що у нас все вийде. Україна нарешті стане успішною і благополучною. Спільними зусиллями ми обов’язково зможемо домогтися достатку, стабільності і миру. Адже ми українці. І ми цього варті», — відзначив Шнайдер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий