Інтернет почали підривати жарти про Ді Капріо та Оскар (ФОТО)

Леонардо Ді Капріо та його перший «Оскар» підірвали Інтернет. Не байдужі до актора люди почали масово поширювати жартівливі зображення та відео з багаторазовим номінантом на престижну премію.

Новину повідомляє Images. Передає «Преса України».




Голлівудська зірка Леонардо Ді Капріо отримав перший в житті «Оскар». Академія кінематографічних мистецтв нагородила актора за кращу чоловічу роль у фільмі «Легенда Г’ю Гласса» (The Revenant) режисера Алехандро Гонсалес Іньярріту, який теж отримав статуетку за «Кращу режисерську роботу».


Багаторазовий номінант на престижну премію Леонардо Ді Капріо викликав навколо своєї персони не аби який ажіотаж. Так, сподівання фанатів акторів виявились не марними і нині вони активно поширюють мережею Інтернет численні картинки та відео, присвячені Ді Капріо та його першому «Оскару».

Вітали Ді Капріо Кені Вест, Опра і навіть Білий дім. У мікроблозі резиденції президента США з’явилось повідомлення «Зміна клімату є «найбільшою загрозою для всього нашого різновиду» з хештегом «Oscars» та посиланням на сторінку актора. На церемонії нагородження Ді Капріо зі сцени розповів про важливість визнання глобального потепління і його наслідків на планеті.




Підпис «Я думав, що ти мене згадаєш».


Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий